dilluns, 18 de febrer del 2008

FUTBOL AL PAS DE LA CASA

Centre Esportiu del Pas de la Casa,Diumenge 17 de Febrer del 2008
15h:
Es celebren els partits de la Lliga Futsal Base entre les diferents categories dels equips de l’Extremenya (infants del Pas de la Casa),i equips visitants.
Les grades estan plenes i el Centre Esportiu esta animat com feia dies que no es veia.
Vull agrair als equips que formen part d’aquesta Lliga per haver acceptat aquest any per fi a pujar al Pas de la Casa .D’una part els nostres infants que havien de baixar,cada setmana per a poder fer els partits,poden gaudir del calor de la seva afició,i d’una altra els permet descansar una mica dels viatges continus.
Agraeixo a la Federació de Futbol que ho ha plantejat i ho permès.
També voldria fer notar a les autoritats ,que a vegades no fa falta cap Pla de Marketing per a omplir unes instal·lacions esportives ,sinó que nomes cal afavorir,les activitats dels nens,i fer que realment es facin seu el Centre Esportiu .I es que la millor publicitat es la que fan els ciutadans mateixos,arrossegant així els visitants ,ja que els visitants van allà on veuen vida i “moguda”.
Be nomes espero ,que la “festa “ d’ahir es repeteixi,i també es reprodueixi en altres activitats esportives.
M’agradaria que la gent d’Andorra arribes a conèixer d’aquesta manera el Pas de la Casa, i ens vinguessin a visitar amb la mateixa normalitat amb que nosaltres ho fem quan baixem.